930 x122 grota rece

    FOTO1SBO

    Simona Bucura Oprescu vrea mai multe femei primar în Argeş

    Astăzi, de la ora 16, la universitatea „Constantin Brâncoveanu” din Piteşti se desfăşoară alegerile pentru desemnarea noii conduceri a organizaţiei de femei a PSD Argeş. Cele mai mari şanse de a prelua funcţia de preşedinte le are deputatul Simona Bucura Oprescu, cea care în urmă cu câteva momente şi-a anunţat oficial candidatura. 

    „Astăzi mi-am depus candidatura la preşedinţia organizaţiei de femei. Printre obiectivele mele pentru perioada 2013-2016 se numără creşterea numărului de membre, mărirea numărului de femei primar din judeţ, dar şi din consiliile locale şi Consiliul Judeţean. În prezent, avem doar o femeie primar, la Coşeşti, şi două femei viceprimar, la Davideşti şi Dârmăneşti”, a spus Simona Bucura Oprescu în conferința de presă de astăzi a PSD Argeș, la care a participat alături de liderul partidului, Constantin Nicolescu.

    Simona Bucura Oprescu activează în PSD încă de la vârsta de 16 ani.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3