930 x122 grota rece

geoana_calinesti

Sondaj INSOMAR: Geoană – 32%, Băsescu – 30%

Conform unui sondaj INSOMAR, clasamentul candidaţilor la prezidenţiale arată astfel: Mircea Geoană – 32%, Traian Băsescu – 30%, Crin Antonescu – 19%. (preluare Realitatea.net) .

Pe următoarele locuri se regăsesc: Corneliu Vadim Tudor – 7%, Sorin Oprescu – 6% şi Kelemen Hunor – 3%.

Studiul a fost făcut în perioada 29.10,2009 – 1.11,2009, la comanda Realitatea TV. Volumul eşantionului a fost de 1207 persoane şi marja de eroare este de plus/minus 3%.

Candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte al României, Mircea Geoană, îl depăşeşte pentru prima dată într-un sondaj deopinie pe Traian Băsescu în privinţa intenţiilor de vot în primul tur de scrutin pentru alegerile prezidenţiale.
Aceste date rezultă din cel mai nou sondaj de opinie realizat de INSOMAR la comanda postului de televiziune Realitatea TV. Sondajul INSOMAR confirmă, încă o dată, consolidarea tendinţei prin care Traian Băsescu ar fi învins în turul al doilea de scrutin de oricare dintre contracandidaţii Mircea Geoană, Crin Antonescu sau Sorin Oprescu.

 


New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3