930 x122 grota rece

    politia-duba

    Sora lui Catalin Radulescu, retinuta pentru droguri

    Creatoarea de modă Mirela Rădulescu a fost reţinută, luni seara, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT)-Serviciul Teritorial Craiova, pentru deţinere de ketamină, drog ce înlocuieşte cocaina.

    Potrivit surselor citate, Mirela Rădulescu deţinea 700 de miligrame de ketamină, drog clasificat ca fiind interzis, destinat consumului propriu.

    Mirela Rădulescu este sora parlamentarului PSD Cătălin Rădulescu, ales cu peste 50% într-un colegiu din Argeş. Cătălin Rădulescu, un prosper om de afaceri, este cercetat la rândul său pentru viol şi perversiuni sexuale, după ce o fostă angajată de-a sa i-a făcut plângere penală. Deputatul susţine că este nevinovat şi că este victima unei înscenări.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90