930 x122 grota rece

severin

Sorina Marin: Severin, reales vicepresedinte al PES

In perioada 07- 08 decembrie, in Cehia, la Praga, s-a desfasurat Congresul Partidului Socialistilor Europeni. Fostul premier danez Poul Nyrup Rasmussen a fost reales presedinte al Partidului Socialistilor Europeani, pentru un nou mandat de cinci ani. Un nou mandat a primit si secretarul general, francezul Philip Cordery. Si eurodeputatul Adrian Severin, a fost reales membru al prezidiului Partidului Socialistilor Europeni (PES), urmand a fi, in continuare, unul dintre vicepresedintii PES.
Potrivit Sorinei Marin, presedinte PES Activists Arges – Congresul a fost consacrat indeosebi crizei economice mondiale si schimbarilor climatice. 
Socialistii europeni au discutat timp de doua zile despre viitorul social democratiei in Europa, adoptand doua rezolutii in acest sens – „In primul rand oamenii: O agenda europeana progresista” si „Un nou drum inainte, un PES mai puternic”. De asemenea, a fost facut un apel catre liderii europeni si mondiali pentru succesul conferintei de la Copenhaga privind combaterea schimbarilor sclimatice, precum si un apel vizand mai buna reglementare a pietelor financiare.
Din delegatia PSD Romania au fost prezenti, europarlamentarii Adrian Severin si Victor Bostinaru, senatorul Cristian Diaconescu, presedintele PES Activists Romania, Victor Negrescu si deputatul Cristian Dumitrescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90