930×122 CAPRA 5

sorina_3

Sorina Marin vrea carduri pentru toti tinerii din tara

Tanara pesedista Sorina Marin crede ca ideea cardurilor P.S.D. de reduceri, a fost o idee excelenta manageriata insa superficial. „Stiu ca in urma declaratiei mele, cred ca 5 % dintre pesedisti argeseni se vor supara, dar 95% din tinerii judetului imi vor da dreptate.

 

Nu doar tinerii din P.S.D. trebuie sa aiba asemenea facilitatii, ci toti tinerii din tara. Daca ne gandim pe termen lung sa obtinem simpatia unui numar cat mai mare de tineri, atunci nu-i putem constringe pe tineri sa sa inscrie in P.S.D., doar pentru ca vor beneficia de un card cu reduceri.
Ce facem cu tinerii care nu vor sa auda de politica, dar vor sa beneficieze de aceste facilitati?  In opinia mea, aceasta idee as fi vazut-o sub forma initierii unui proiect legislativ de catre toti parlamentarii tineri ai P.S.D., prin care toti tinerii din Romania, sa spunem cu varste cuprinse intre 18-35 ani, sa beneficieze de reduceri la cartile din librarii, la intrarile in biblioteci, muzee, cluburi sportive, etc.
In ziua de 2 Mai sa se fi organizat strangeri de semnaturi in toate judetele tarii, in vederea  popularizarii si sustinerii proiectului in Parlament. Cred ca asa P.S.D. si-ar fi atras mai multi simpatizanti din randul tinerilor, si pe buna dreptate”, a afirmat Sorina Marin.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90