930×122 CAPRA 5

    sorin_buta

    Stiu ca e sinucidere politica, dar nu am ce face

    Dacă Teo Trandafir nu va vota impotriva moţiunii pentru că nu consideră normal ca pensiile sa fie scăzute, colegul ei din Camera Deputaţilor, deputatul P.D.L. de pe colegiul Câmpulung, Sorin Buta, nu dă dovadă de verticalitate. Iată şi cum se scuză.

    „Eu voi vota împotriva moţiunii. Am stat şi eu de vorbă cu oamenii. Într-un fel, au dreptate. Mi-au spus că sunt împotriva măsurilor anunţate. Din păcate însă, nu am altă alternativă. Eu nu am ce altceva alege, nu a venit nimeni cu măsuri clare pe care să le putem aplica.

    Există o singură variantă, cea pe care o susţine şi Guvernul şi Banca Naţională prin Mugur Isărescu. Aşa că, deşi ştiu că înseamnă sinucidere politică, voi vota împotriva moţiunii, pentru a susţine Guvernul. Mergem împreună cu echipa. Sper că de la 1 ianuarie să se simtă ceva, să avem parte de reacţii pozitive în economie, altfel va fi rău. Pe de altă parte, şi dacă nu aplicăm nicio măsură, sigur intrăm în colaps”.
    {loadposition inside}

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90