EcoMoto 930×122

miscarea populara

STOLOJAN VINE SĂ NUMERE PLECĂRILE DIN PDL ARGEȘ CĂTRE MIȘCAREA POPULARĂ

Cu ocazia vizitei sale de astăzi în Pitești, Theodor Stolojan va da o fugă și la PDL Argeș.

Citiți și: GEOGRAFIA, BAT-O VINA! PDL ARGEȘ A „INVENTAT” UN NOU JUDEȚ: ALEXANDRIA!

„Dragă Stolo” se va interesa și cine din filiala de aici a democrat-liberalilor a plecat sau urmează să plece în Partidul Mișcarea Populară, după Elena Udrea. El va discuta în acest sens cu președintele PDL Argeș, deputatul Cătălin Teodorescu. „Mie îmi pare rău pentru fiecare om care pleacă din PDL, dar viața asta este. Oamenii iau decizii. În ceea ce privește zvonurile cum că o parte dintre primari ar face campanie electorală pentru Partidul Mișcarea Populară, este o perioadă în care vor fi asemenea zvonuri. Lucrurile se vor clarifica, însă”, declara Theodor Stolojan zilele trecute pentru Evenimentul Zilei. Cu începere de la ora 15 Stolojan are programată o conferință de presă la sediul PDL Argeș.

Înaintea conferinței, în calitatea sa de europarlamentar, Theodor Stolojan va participa la o dezbatere despre libera circulație pe piața muncii din Uniunea Europeană, dezbatere care va avea loc la hotelul Ramada din Pitești, în organizarea Biroului de informare al Parlamentului European în România. La dezbatere vor lua parte și alți doi europarlamentari: Norica Nicolai și Elena Oana Antonescu.

Citiți și: SUTE DE PDL-IȘTI DIN ARGEȘ, LA MITINGUL ȘI MARȘUL ANTIGUVERNAMENTAL DIN BUCUREȘTI

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3