NOR CURIER 930X122

udmr

Subrefectul maghiar va fi instalat miercuri

Noul subprefect de Arges, Zoltan Kalman, va fi instalat in functie miercuri, in sala mare a Consiliului Judetean Arges, la ora 12. Zoltan Kalman a fost consilier la Agentia pentru Protectia Mediului Dolj.

Conform declaratiilor de avere, avea anul trecut un teren intravilan mostenit de sotia sa, Aurora, cu o valoare de impozitare de 62.200 lei, un apartament cumparat si o casa mostenita tot de sotia sa, ambele in Craiova. Kalman conduce un Opel Astra achizitionat in 2003. Noul subprefect are 202.150 lei in mai multe banci, dar nu are datorii.
Prefectul Gheorghe Davidescu crede ca noul subprefect va avea o prestatie buna, gratie experientei din institutiile deconcentrate, chiar daca nu cunostea prea multe despre viitorul sau coleg. „Nu am niciun fel de restrictii, atata timp cat isi respecta fisa postului. Poate fi cat se poate de activ. Va prelua atributiile lui Adrian Lazar. Are experienta dintr-o institutie deconcentrata si cred ca va sti cum sa lucreze in problemele de mediu, cel putin”, a afirmat prefectul Davidescu.
{loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3