pizzeria sapori  930 122

sulfina-barbu

Sulfina Barbu, prima vizita in Arges

Scaunul lui Cristian Boureanu la sefia PDL Arges pare sa se clatine tot mai serios. Decizia conducerii centrale a partidului prin care Sulfina Barbu a fost mandatata sa se ocupe de organizarea alegerilor in Arges il indeparteaza tot mai mult pe Boureanu de organizatia din Arges, mai ales ca incepe sa isi piarda si din sprijinul pe care l-a avut pana acum din partea majoritatii membrilor filialei. De altfel, Sulfina Barbu a si descins in Arges pentru a incepe sa faca ordine.

Sulfina Barbu, presedintele organizatiei de femei a PDL la nivel national, a efectuat de curand prima vizita in judetul Arges dupa ce a fost desemnata de conducerea centrala a partidului sa se ocupe de organizarea alegerilor in filiala argeseana. Sulfina Barbu a dorit, astfel, sa se cunoasca cu membrii PDL Arges cu care va lucra in perioada urmatoare si sa stabileasca o serie de detalii privind calendarul actiunilor ce vor fi intreprinse in perioada urmatoare.

Surse din cadrul PDL Arges sustin ca, de fapt, de organizatia din Arges a PDL se va ocupa pe viitor si Mariana Nedelcu, una dintre cele mai importante activiste ale PDL la nivelul Capitalei.

Deputatul Cristian Boureanu ne-a declarat, insa, ca nu s-a pus niciun moment problema schimbarii sale din functia de presedinte al PDL Arges, desi in judet se vorbeste tot mai insistent despre aceasta posibilitate. Boureanu sustine chiar ca se bucura in continuare atat de sprijinul conducerii centrale a PDL, cat si din partea membrilor filialei judetene.

Initial, alegerile din cadrul PDL Arges erau programate pentru luna iunie a acestui an, dar conducerea centrala a partidului a decis ca ele sa poata avea loc pana in decembrie, astfel incat sa fie timp pentru o cat mai buna organizare.

{loadposition inside}

 

 

 

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90