New Profesional Consult 930 x 122

sulfina-barbu

Sulfina Barbu supervizeza PDL Arges

Sulfina Barbu, unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai presedintelui Romaniei, Traian Basescu, va fi nevoita sa se deplaseze mai des in judetul Arges. Fostul ministru al Mediului, actuala sefa a organizatiei de femei a PDL la nivel national, va avea o misiune speciala pentru PDL Arges, urmand sa supervizeze activitatea organizatiei condusa de deputatul Cristian Boureanu cel putin pana in decembrie, anul curent.
Marti, 20 aprilie, a avut loc o sedinta speciala a Biroului Permanent National al PDL, ocazie cu care a fost luata decizia ca fiecare filiala a partidului sa isi pastreze actuala echipa de conducere pâna la organizarea alegerilor. Totodata, din partea Biroului Permanent National au fost desemnate echipe care sa raspunda de organizarea alegerilor in filiale.
Pentru judetul Arges au fost desemnati Sulfina Barbu, sefa organizatiei de femei a PDL la nivel national, Cristache Radulescu, presedinte al PDL Ilfov, si Florin Popescu, presedintele PDL Dâmbovita.
Deputatul Cristian Boureanu, sef al PDL Arges si membru al Biroului Permanent National, va colabora cu cei trei pentru organizarea alegerilor din Arges.
Dat fiind faptul ca organizatia din Arges a fost inregistrata in evidentele partidului ca fiind una cu rezultate slabe in alegeri, pedelistii din subordinea lui Boureanu vor avea mai mult timp pentru a se pune pe picioare. Alegerile pentru desemnarea noii echipe de conducere a PDL Arges vor avea loc pana pe data de 13 decembrie 2010, si nu pana in iunie, ca celelalte organizatii. De acelasi tratament se vor bucura alte 12 filiale din tara, a fost decizia luata marti de forul de conducere central al partidului.

{loadposition inside}

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90