Kaia 930 x 120

nicos

Surpriză de proporții la Liga Aleșilor Locali a PSD Argeș

Adunarea generală a Ligii Aleșilor Locali s-ar putea lăsa cu o surpriză de proporții pentru peisajul politic argeșean. Potrivit unor surse neoficiale, manifestarea a tot fost amânată, pentru a crea un moment propice revenirii președintelui PSD Argeș, Constantin Nicolescu. 

 

Prezența sa la evenimentul care este stabilit pentru finalul săptămânii viitoare ar putea atrage unele atitudini resentimentare nu neapărat din partea unor colegi de partid, care îl credeau, poate, dispărut pe vecie…din politică, ci mai ales din partea dușmanilor politici cosmetizați sub diverse forme și culori. Există, evident, varianta ca Nicolescu să nu poată avea o implicare la fel de mare la nivel organizațional așa cum se întâmpla înainte cu o lună de a suferi operația pe cord deschis și atacul cerebral, iar în ceea ce privește planul instituțional nici aici nu va fi lăsat să desfășoare foarte multe activități.

De calmarea PSD Argeș s-a ocupat în perioada cât Nicolescu a lipsit, președintele partidului Victor Ponta. Acesta a ținut o legătură permanentă cu persoanele aflate în Biroul Județean de Conducere, liderul social-democrat desemnând și un vicepreședinte coordonator tocmai în scopul ca organizația să se simtă protejată și mobilizată. O mobilizare semnificativă se va întâmpla însă abia când va reveni Constantin Nicolescu, care în mod cert va aduna aplauze la scenă deschisă.

Singurul motiv și, pe bună dreptate, cel mai important pentru care liderul CJ Argeș s-ar putea să nu-și reia totuși prea curând sarcinile politice și administrative, ar fi cel familial, soția punându-l să aleagă între sănătate și profesie. Constantin Nicolescu a fost arestat preventiv de Tribunalul Argeș pe 27 ianuarie 2011 și pus în libertate de Curtea de Apel Pitești pe 2 februarie a.c..Acestuia i s-au imputat mai multe capete de acuzare, printre care săvârșirea unor infracțiuni cu caracter penal.

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90