Kaia 930 x 120

buletine

SURPRIZĂ! CINE VA TIPĂRI BULETINELE DE VOT PENTRU ARGEȘ

Cine va tipări buletinele de vot pentru Argeș. Pentru prima dată, buletinele de vot pentru alegerile parlamentare din decembrie 2016 vor fi tipărite în afara județului. Potrivit Instituției Prefectului, în urma procedurii de achiziție publică, în baza celui mai mic preț oferit (0, 0053 de lei/pagina), câștigătoare a fost desemnată o societate comercială din București, cu punct de lucru în Craiova (SC Mondo Sud Europa SRL).

Citiți și: Alegeri locale/europarlamentare: câți români au votat până la ora 21

Conform sursei citate, au mai fost depuse două oferte (respinse) de la tipografii din județele Gorj și Teleorman.

Surpriza este că buletinele de vot nu vor mai fi tipărite la Tiparg SA, societate controlată de omul de afaceri Marcel Proca, de la PSD, fost prefect al judeţului. Devenise o obișnuință ca Tiparg SA să câștige contractele pentru tipărirea buletinelor de vot. Iată că de această dată firma nici măcar nu a mai depus ofertă.

Citiți și: Mihai Coteț, alături de soție: Am votat pentru un Pitești în care merită să trăiești!

“Contractul de tipărire va fi semnat după expirarea celor 5 zile în care se pot depune contestații, valoarea totală a acestuia urmând a se stabili după ce vor rămâne definitive candidaturile și vom putea știi câte pagini va avea fiecare buletin de vot.”, precizează prefectul de Argeș, Cristian Soare.

555 X 222 CAPRA
Pizza Sapori Italia 570 90