New Profesional Consult 930 x 122

taranisti

Taranistii, la un pas sa ramana fara sediul din Pitesti

Avocatul Mihai Cocaina, vicepresedinte al PNTCD Arges, a anuntat joi, 1 aprilie, ca exista riscul ca filiala argeseana a partidului sau sa piarda sediul judetean din Pitesti. Este vorba de o cladire de patrimoniu situata in Centrul Pitestiului. Cocaina a spus ca sediul a fost revendicat de Victoria Buzila, o femeie care sustine ca este mostenitoarea proprietarilor cladirii, iar Tribunalul Arges i-a dat deja castig de cauza. Municipalitatea din Pitesti – care detine sediul si care l-a inchiriat PNTCD-ului – are insa posibilitatea de a face apel la Curtea de Apel. „De fapt, la mijloc este o confuzie de nume. Proprietarul initial a fost Diaconeasa Mihalache, iar doamna Buzila este urmasa lui Diaconescu Mihail. Asteptam ca municipalitatea sa isi apere patrimoniul”, a declarat Mihai Cocaina.
La randul sau, presedintele PNTCD Pitesti, Gheorghe Dinescu, s-a declarat nemultumit de modul in care municipalitatea s-a aparat in acest caz. Retrocedari suspecte Vestea deciziei instantei privind sediul PNTCD Arges vine in contextul in care in zona in care se afla cladirea au mai avut loc retrocedari cel putin ciudate. Unul din imobilele retrocedate „cu cantec” in zona respectiva este fostul sediu al SC Apa Canal 2000 SA Pitesti care s-a trezit in situatia de a fi evacuata si de a se muta in alte spatii dupa o decizie similara celei din cazul PNTCD. Conducerea PNTCD Arges este in plina procedura de achizitionare a cladirii in care isi are sediul, in baza legii partidelor politice.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3