NOR CURIER 930X122

    nasui

    Taranistii lui Sarbu vor un PNTCD unificat

    In weekend-ul 11 – 12 septembrie s-au desfasurat la Pitesti lucrarile Biroului National de Conducere al PNTCD (asa-numita aripa Sarbu). Cu aceasta ocazie au fost luate cateva decizii importante, printre care se evidentieaza acelea de construire a unui forum de afaceri crestin-democrat, precum si reconcilierea in interiroul partidului.

    Doru Nasui, prim-vicepresedinte al PNTCD, a spus ca pana la finalul anului se doreste unificarea PNTCD, avand in vedere ca mai exista o grupare condusa de catre Aurelian Pavelescu. Pe 11 septembrie a fost organizata si o vizita la fosta Puscarie Pitesti unde au fost comemorate victimele acesteia iar pe 12 septembrie a fost organizata o deplasare la Nucsoara, in acelasi scop.

    Pe de alta parte, Doru Nasui a organizat si o conferinta de presa in care a declarat ca actuala criza din Romania este generata in primul rand de conducatorii tarii care nu au fost la fel de responsabili precum cei din Polonia sau din Ungaria.

    „Conducatorii nostri fac exact ce nu ar trebui sa faca pe timp de criza. In criza nu te imprumuti, iar daca, totusi, o faci, nu iei bani de la FMI pentru cresterea masei monetare in lei pentru plata pensiilor si a salariilor. Daca nu se intampla un miracol, vom ajunge aproape de faliment.

    PNTCD are solutii, si anume aplicarea principiilor crestin-democrate in economie. Banii trebuie investiti in educatie, sanatate si infrastructura de transport, putandu-se astfel genera locuri de munca”, a declarat Nasui care, fiind om de afaceri de succes in SUA, a catalogat cresterea taxelor pe timp de criza drept „o prostie”.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90