930X122 MAIA

taranisti

Taranistii vor sa reclame Primaria Pitesti la DNA

Gheorghe Dinescu, presedintele PNTCD Pitesti, ne-a declarat ieri ca organizatia din care face parte vrea sa sesizeze justitia cu privire la situatia sediului in care isi desfasoara activitatea filiala judeteana. Sesizarea este insa conditionata de consultarile care vor avea loc cu conducerea centrala a partidului, a precizat avocatul Mihai Cocaina, vicepresedinte al PNTCD Arges.

Cladirea respectiva a fost revendicata de o persoana care, spune Dinescu, „pretinde ca este mostenitor al fostilor proprietari”, iar instanta i-a dat pana acum castig de cauza. Astfel, PNTCD Arges risca sa ramana fara sediu. Dinescu a mai spus ca este nemultumit de felul in care Primaria Pitesti s-ar fi aparat in acest caz, cladirea fiind in patrimoniul municipalitatii.

Cornel Ionica, viceprimar al municipiului Pitesti, ne-a declarat insa ca nemultumirea taranistilor nu este justificata. „Este dreptul dumnealor sa sesizeze pe cine doresc. Dar nu se poate spune ca nu ne-am aparat in acest caz, asa cum ne-am aparat si in alte cazuri similare. Avem juristi care au lucrat la acest caz si la altele. Nici nu stiu cine sunt cei care revendica, dar nici nu suntem bucurosi cu privire la faptul ca s-a ajuns aici. Asta este problema cu cladirile mai vechi: nu au fost ale statului, ci au avut proprietari ai caror urmasi pot sa le recastige. In plus, pentru toate sediile de partide au existat revendicari”, ne-a declarat Cornel Ionica.

Primaria a facut insa deja apel la prima sentinta pe fond in procesul privind sediul PNTCD.

{loadposition inside}

 

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90