NOR CURIER 930X122

TC.stop.evaziune.paine

Tineretul Conservator: „STOP la evaziune, cere bonul de la pâine!”

Codruţ Matei, președintele Tineretului Conservator Argeș, a fost recent într-o vizită în Vrancea, la organizaţia de tineret judeţeană a PC. Matei a făcut deplasarea în calitate de secretar general interimar al Tineretului Conservator la nivel naţional, ocazie cu care a fost lansată şi o campanie legată de eliminarea evaziunii fiscale în domeniul panificaţiei.

El a fost însoţit şi de alţi membri ai Biroului Executiv Naţional. În cadrul acestei întâlniri, tinerii conservatori au discutat despre campaniile de promovare și acțiunile organizației până la alegerile europarlamentare din 2014. Aceștia au dezbătut două subiecte de actualitate.

Primul a fost cel referitor la campania de strângere de semnături pentru propunerea legislativă care prevede posibilitatea ca bunicii să beneficieze de o sumă lunară pentru îngrijirea copilului în situația în care părinții se întorc la locul de muncă înainte ca acesta să împlinească vârsta de 2 ani, iar cel de al doilea subiect a fost cel despre reglementarea propusă de Partidul Conservator care vizează reducerea TVA la pâine de la 24% la 9%. 

În urma acestei reglementări, Tineretul Conservator a inițiat o campanie intitulată „STOP la evaziune, cere bonul de la pâine!”.

„Participarea membrilor Biroului Executiv Național al Tineretului Conservator la activitățile organizațiilor județene demonstrează încă o dată unitatea organizației de tineret. Colaborarea strânsă între organizațiile județene și activitatea intensă ne ajută, în aceeași măsură, să devenim mai vizibili pentru public, dar și să putem promova inițiativele și proiectele legislative ale Partidului Conservator și pe cele pe linie de tineret. Ca și tineri conservatori, trebuie să ajutăm la dezvoltarea noastră și să ne susținem liderii locali și naţionali în acest demers”, declară Codruț Matei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90