930×122 CAPRA 5

tecau

Tecau: PSD nu intra la guvernare decat prin alegeri

Secretarul executiv al PSD Argeş, Florin Tecãu, a anunţat că PSD este pregătit să depună moţiunea de cenzură în sesiunea ordinară de toamnă. Luni, o serie de parlamentari PDL, printre care şi Cătălin Potor de la Alba Iulia, au trecut sau sunt pregătiţi să plece la opoziţie, fie la PNL, fie la PSD. Florin Tecău a anunţat că „prin moţiunea de cenzură, PSD urmăreşte să dea jos Guvernul Boc şi să impună un program de guvernare bazat pe impozitarea diferenţiată”.

Secretarul executiv al organizaţiei Argeş a mai subliniat că PSD nu vrea să ajungă la guvernare decât printr-un vot de încredere dat de populaţie, adică prin alegeri, fie ele şi anticipate. „La Congres se intenţioneazã schimbarea statutului, stabilirea direcţiilor de acţiune ale partidului şi a programului de guvernare, PSD fiind primul partid în care ultimele două elemente sînt stabilite în cadrul unui Congres”, a explicat Tecău şi strategia internă a partidului.{loadposition inside}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90