930×122 CAPRA 5

teo_trandafir

Teo a facut show in Parlament pentru Tanta

Proaspăt aleasă deputat PD-L, fosta vedetă de televiziune din Pitesti Teo Trandafir a ajuns, miercuri, la tribună, să-i dea replica liberalului Eugen Nicolăescu, de a cărui remarcă s-a simţit lezată.
A avut însă parte de admonestările unui deputat PSD, care a ironizat-o şi pe ea, şi pe Tanţa, o fostă colaboratoare de emisiuni TV, devenită acum consilierul ei parlamentar.
Disputa a pornit pe fondul dezbaterilor asupra unei OUG emise de Guvernul Boc, privind înfiinţarea Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie. Vice-liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, a luat cuvântul, acuzând Guvernul că este „neserios” pentru că promovează înfiinţarea unei noi instituţii în contextul în care se vorbeşte despre restructurarea bugetară.
Sursa>realitatea.net
{loadposition inside}

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90