New Profesional Consult 930 x 122

teo_trandafir

Teo- primul discurs in plen

Piteşteanca Teo Trandafir, cel mai proaspăt deputat, le-a mulţumit colegilor săi pentru că au sprijinit introducerea unui amendament la proiectul Legii educaţiei care viza acordarea cupoanelor de creşă.

Teo Trandafir le-a spus deputaţilor că au reuşit să facă ceva bun prin adoptarea acestui amendament pe care îl consideră „al său”, deşi a fost introdus de colegul ei de partid Cătălin Croitoru.
La 5 mai, Teo Trandafir a depus jurământul în calitatea de ales. Amendamentul la proiectul legii educaţiei, a fost susţinut în campanie de Teo Trandafir şi însuşit de deputatul PDL Cătălin Croitoru. Potrivit acestuia, statul sprijină educaţia timpurie prin acordarea unor cupoane de creşă de la bugetul de stat.{loadposition inside}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3