930×122 CAPRA 5

teo_trandafir

Teo Trandafir candideaza din partea PDL in sectorul 4

Realizatoarea TV Teo Trandafir, originara din Pitesti, este candidatul PDL pentru un loc de deputat in Colegiul 19 din Sectorul 4 din Capitala, depunandu-si astazi candidatura la Biroul Electoral Muncipal. Teo Trandafir va candida impotriva Lilianei Minca, candidata Aliantei PSD+PC, care este sustinuta si de PNL. Alegerile partiale pentru Camera Deputatilor din Colegiul 19, lasat disponibil dupa ce fosta presedinte al PC, Daniela Popa, a demisionat pentru un mandat in Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, vor avea loc in 25 aprilie. Candidaturile pot fi depuse pana in 5 aprilie, iar campania electorală va incepe in 10 aprilie.

In varsta de 42 de ani, Teo Trandafir s-a nascut la Pitesti si a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Sectia araba-engleza, dar a devenit foarte cunoscuta pentru emisiunile realizate la Tele 7 ABC, Antena 1, Pro TV, Prima TV sau Romantica.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3