930×122 CAPRA 5

bani_numaratoare

Terapia impotriva taierilor salariilor propusa de PSD

Adrian Nastase, presedintele Consiliului National, a prezentat proiectul P.S.D. de masuri pentru iesirea din criza. La acest proiect a lucrat si presedintele P.S.D. Arges, Constantin Nicolescu, in calitatea de secretar coordonator al departamententelor social-democratilor.

Prin proiectul intitulat „P.S.D. respinge genocidul social”, social-democratii propun doua cote de impozitare, de de 12 si 25%, T.V.A. diferentiat si injumatatirea aparatului guvernamental, reducerea T.V.A. la produsele alimentare de baza.  P.S.D. mai solicita reduceri fiscale pentru investitii si exporturi, mentinerea punctului de pensie la 45%, refuzul scaderii pensiilor, reducerea risipei din administratia publica, folosirea mai buna a fondurilor europene si atacarea frontala a evaziunii fiscale. P.S.D. cere ca reforma sectorului bugetar sa fie inceputa cu un audit al functiilor guvernamentale, in parteneriat cu Banca Mondiala care sa vizeze in principal reducerea la jumatate a numarului ministerelor si cel al agentiilor guvernamentale, precum si numarul secretarilor de stat si al consilierilor.
Pentru majorarea veniturilor bugetare, s-a propus introducerea a doua cote de impozitare, de 12 si 25%, pentru veniturile pana, respectiv peste salariul minim pe economie, reducerea C.A.S. cu 3%.
{loadposition inside}

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90