NOR CURIER 930X122

alegeri

„TERMINOIUL” MIRCEA ANDREI: I’LL BE BACK!

Rămas în 2012 în afara Parlamentului, plecat ulterior din PDL cu coada între picioare și mai apoi respins de Elena Udrea, Mircea Andrei, președintele de acum al fundației Mișcarea pentru Argeș și Muscel, a votat la secția de la Biblioteca Județeană, în zona centrală a Piteștiului.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Andrei a ținut să anunțe, printre rânduri, că va candida din nou pentru președinția Consiliului Județean, la alegerile la termen din anul 2016. „Este pentru prima dată din anul 2000 când particip la o campanie electorală doar strict ca mesaj. Pe cine am votat ştiţi, pentru că îmi menţin declaraţia (n.r. – a anunțat zilele trecute că va vota PNL). Din 2000 până astăzi nu am votat altfel decât cu dreapta. (…) Nu plec din judeţul Argeş, ne vom reîntâlni în 2016! (n.r. – la alegerile la termen pentru președinția Consiliului Județean). Eu nu jucam pentru o jumătate de mandat… Trebuie ca PSD să îşi ducă crucea până la capăt. Este mandatul pe care l-a dat populaţia în 2012, nu trebuie întrerupt ca să aibă apoi scuze!”, a declarat Mircea Andrei la ieșirea din secția de votare.

Amintim că Andrei a candidat în 2012 din partea PDL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, fiind învins de Constantin Nicolescu, de la PSD. La ora actuală Andrei este un politician fără putere, complet ieșit din jocul politic al județului.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3