930 x122 grota rece

theo_nicolescu02

Theo Nicolescu: Am repeta oricand „greseala” de a mari salarii si pensii

Theodor Nicolescu, vicepreşedintele PNL, susţine că gestul PNL de a creşte salariile şi pensiile în timpul guvernării a fost unul normal, în limitele bugetului, şi nu reprezintă, aşa cum susţin liderii partidelor din arcul de la guvernare, motivul pentru care criza economică actuală este atât de profundă.

Mai mult, Nicolescu afirmă că, în ciuda faptului că România se împrumută şi că veniturile la bugetul de stat de anul trecut au fost mai mari decât în 2008, guvernarea Boc a aplicat numai tăieri la veniturile românilor. „Vedem mereu acuzele aduse liberalilor cu privire la majorarea pensiilor şi salariilor. În 2009, bugetul de stat a avut mai multe încasări ca în 2008, şi totuşi cei care sunt acum la putere nu au înaintat niciun metru din punct de vedere economic. Noi, liberalii, când am fost la guvernare, am încercat, cât a fost posibil şi a permis bugetul, să îi aducem pe oameni cât mai aproape de un nivel decent de trăi. Dacă majorare pensiilor şi salariilor reprezintă o greşeală, eu dau asigurări că o vom repeta din nou când vom fi la guvernare”, a afirmat Nicolescu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90