New Profesional Consult 930 x 122

    mircea_andrei

    Tigarile, de vina pentru scandalul Legii Pensiilor!

    Mircea Andrei da vina pe…tigari pentru frauda din Parlament! Conform spuselor senatorului de Dambovita pus sa reorganizeze PDL in Arges, tigarile ar fi explicatia pentru care nu apar in imaginile televizate toti parlamentarii la votul pentru Legea Pensiilor.

    Senatorul Mircea Andrei, presedintele Comisiei de Organizare si Desfasurare a Alegerilor din cadrul PDL Arges (CODA), a oferit o explicatie inedita pentru ceea ce toata lumea considera ca a fost frauda in Parlament la votul pentru Legea Pensiilor. Mircea Andrei, care a fost procuror, sustine ca imaginile video care prezinta sala de sedinte a Parlamentului la un moment dat nu ar reprezenta neaparat o proba in favoarea celor care clameaza drauda.

    „Sunt foarte multi parlamentari care fumeaza. Ceea ce cred eu ca s-a intâmplat este in felul urmator: parlamentarii erau la tigara pe holuri si, când s-a apropiat momentul votului, au fost chemati in sala prin SMS de catre liderul de grup. De aceea nu s-au vazut toti in sala, unii erau pe drum”, a spus Andrei care a precizat ca asa crede ca s-a intâmplat, nu ca aceasta este si varianta reala.

    Varianta care nu prea sta in picioare, deoarece pe imaginile video se vede foarte clar când se numara voturile si când sunt consemnate, neexistând in acest interval fluctuatii in privinta numarului de participanti la sedinta.

    PSD a facut deja plangere la Parchet impotriva presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, si impotriva secretarului acestei institutii, Sever Voinescu. De asemenea, PSD ameninta cu suspendarea presedintelui in cazul in care Traian Basescu va promulga legea despre a carei votare se sustine ca ar fi fost fraudata.

     

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3