New Profesional Consult 930 x 122

dumitrughica02

Titi Ghica vrea sa fie langa Boc, in corpul de control

Rucar. 19 mai 2009.
Potrivit sefului Serviciului Comunicare si Relatia cu Cetatenii din cadrul Secretariatului General al Guvernului, Cristian Schink, „la selectia pentru ocuparea unui post in cadrul Corpului de Control al Primului-ministru este necesara si promovarea celei de-a doua probe – interviul, proba care urmeaza sa se desfasoare la o data care va fi comunicata ulterior.” Asadar, deocamdata, cel cunoscut si sub porecla de Titi Flocea mai are un hop de trecut pana sa devina membru al Corpului de Control.
Dumitru Ghica a fost primar la Rucar aproape doua decade si de numele lui s-au legat mai multe scandaluri privind retrocedarile de terenuri si paduri. Omul a digerat greu infrangerea in alegerile locale, mai ales ca a avut o cheltuiala imensa pentru a-si sustine candidatura. A lasat in urma inclusiv o amenda neplatita, primita de la Garda de Mediu. Acum incearca probabil sa prinda un loc caldut si influent, de care se poate folosi inclusiv pentru a efectua ceva controale pe la Primaria Rucar. Indiferent de rezultatul selectiei, Titi Ghica arata ca a stiut sa-si intretina relatiile, fiind de notorietate, cel putin pe vremuri, legaturile sale cu membri marcanti ai fostului Partid Democrat, transformat acum in PD-L si aflat la putere.
Acest articol poate fi citit si in numarul din data de 20 mai din Realitatea Musceleana

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90