930×122 CAPRA 5

    Tnl_lemne2

    TNL Arges, cu ajutoare in Ialomita (video)

    Duminică, 19 februarie 2012, TNL Argeş a organizat, în cadrul campaniei naţionale de solidaritate cu sinistraţii din zonele afectate de ger şi ninsoare, o acţiune în judeţul Ialomiţa, în localitatea Armăşeşti.

    Această localitate face parte dintre cele 47 (14 în judeţul Buzău, 11 în Călăraşi, 10 în Vrancea, 8 în Ialomiţa, 3 în Brăila şi una în Galaţi) în care au fost şi vor fi distribuite ajutoare, în cadrul campaniei naţionale de solidaritate organizată de Tineretul Naţional Liberal. Reprezentanţi ai tinerilor liberali argeşeni au plecat din Argeş la primele ore ale dimineţii secondaţi de un camion încărcat cu 40 de tone de lemne pentru foc, puse la dispoziţie de Dica Hristu Cristian, viceprimarul localităţii Vlădeşti.

    Alături de primarul Neagu Ştefan şi Aurelian Ionescu, preşedintele TNL Ialomiţa, tinerii liberali argeşeni au văzut la faţa locului dezastrul provocat de căderile masive de zăpadă. Reacţia tinerilor liberali, aceea de a duce lemne în această comună grav afectată de ninsori şi viscol vine în urma apelului făcut de primarul localităţii pe posturile de televiziune naţională.

    Preşedintele TNL Argeş, Lucian Ionescu a declarat: „Campania de ajutorare a sinistraţilor se desfăşoară în toate filialele TNL din ţară. Am ales să ajutăm această comună după ce am văzut un reportaj la una din televiziunile naţionale, reportaj în care primarul Neagu, primarul comunei Armăşeşti, făcea apel către oamenii de bună credinţă pentru a ajuta comuna cu lemne de foc. Întradevăr, am văzut la faţa locului proporţiile dezastrului. Oamenii nu au cu ce să se încalzească, fie nu au lemne de foc, fie au casele acoperite de metrii întregi de zăpadă. Se încălzesc cu coceni de porumb (cei care au) sau îndură frigul năpraznic din câmpia Bărăganului. Vreau sa le mulţumesc tinerilor care se implică în aceasta campanie de solidaritate, dar şi seniorilor partidului pentru ajutorul acordat, în special domnului deputat Andrei Gerea, domnului consilier judeţean Constantin Polexe, şi nu în ultimul rând celui care a făcut posibil să aprovizionăm această comună cu 40 de tone de lemne, domnului viceprimar din Vlădeşti, Dica Hristu Cristian”.

    Campania de ajutorare continuă cu colectare de alimente. În acestă săptămână, tinerii liberali din Argeş vor mai trimite în judeţul Ialomita un transport cu alimente şi apă, donate de membrii PNL din organizaţiile judeţului.

    Tnl_lemne

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3