930 x122 grota rece

nascut_liber02

TNL: Ne-am nascut liberi, asa vrem sa ramanem

Tinerii liberali piteşteni nu au dorit să treacă neobservată împlinirea a 21 de ani de la evenimentele Revoluţiei care au adus, o fragilă ce-i drept, democraţie în România. De aceea, ei au organizat, la sfârşitul săptmânii trecute, simpozionul “Născut liber”. La eveniment au participat şi deputatul Andrei Gerea, la Bucureşti, în timpul evenimentelor despre care s-a vorbit, dar şi preşedintele PNL Argeş, Ion Popa şi profesorul Cătălin Drăghici. 
“TNL Piteşti a considerat acest demers o datorie morală pe care o avem faţă de eroii Revoluţiei din decembrie 1989. Este în acelaşi timp şi un strigăt şi o chemare la o nouă revoluţie, una a bunului simţ şi a normalităţii. Vom încerca prin demersuri asemănătoare să trezim conştiinţă socială şi naţională a românilor şi îndeosebi a tinerilor pentru că doar ei, cei asupra cărora comunismul nu şi-a pus amprenta, pot readuce starea de normalitate”, a afirmat Ştefan Alexandru, liderul TNL Piteşti.
Evenimentul a început prin prezentarea unor imagini cu acele momente dramatice, din decembrie 1989. “Regretăm greşelile pe care le-a făcut clasa politică în cei 21 de ani de libertate. Dezaprobăm maniera în care a fost înţeleasă libertatea, dar mai ales nerespectarea ei atât prin nerespectarea legilor, cât şi a sistemului democratic în sine. De aceea, una din consecinţele nefaste de care ne izbim din ce în ce mai des în ultima perioadă, prinde parcă pe zi ce trece mai mult contur în minţile şi în sufletele generaţiei trecute: <<Era mai bine înainte>>. Ori noi, tocmai contrariul încercăm să-l demonstrăm”, a completat Ştefan Alexandru.

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90