EcoMoto 930×122

    tnl_stef_alexandru

    TNL Pitesti va cheama sa donati sange!

    În acest weekend care precede Ziua Mondială a Donatorilor de sânge, T.N.L. Piteşti va distribui materiale informative pentru populaţie privind beneficiile donării de sânge. Tinerii liberali vor fi prezenţi de azi, de la ora 17, în centrul municipiului şi în cartiere, pentru a oferi acestor informaţii trecătorilor.

    Ei vor merge, pentru a da exemplu, şi la o acţiune de donare de sânge.
    ”Oamenii trebuie să înţeleagă că este foarte important pentru sănătatea lor să doneze sânge şi că au şi o serie de beneficii: reducerea cu 50% a abonamentului pe transport comun pe luna în curs, zi liberă la locul de muncă sau la scoală. Este un efort de conştientizare pe care îl depunem, pentru că ştim că oamenii sunt scârbiţi de politică. Vrem să facem şi altfel politică”, a precizat Alexandru Ştefan, preşedintele T.N.L. Piteşti.{loadpositions inside}

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90