EcoMoto 930×122

parlament

Topul cheltuielilor deputatilor argeseni

Deputatii argeseni Mircea Draghici (PSD) si Sorin Pandele (PDL) conduc in topul cheltuielilor pentru cazarea in Bucuresti in luna martie. Cei doi sustin insa ca tarifele sunt negociate de Camera Deputatilor, si nu de ei.

Conducerea Camerei Deputatilor a facut public ultimul raport privind cheltuielile efectuate pentru alesii neamului in luna martie a anului in curs. Conform raportului, cele mai mari sume de bani au fost cheltuite, in cazul parlamentarilor argeseni, pentru cazarea in Bucuresti a deputatilor Sorin Pandele (PDL) si Mircea Draghici (PSD).

In raportul respectiv se arata ca, in luna martie, Camera Deputatilor a cheltuit 8.333 de lei pentru cazarea in Bucuresti a deputatului Mircea Draghici, vicepresedinte al PSD Arges. Pentru Sorin Pandele s-au cheltuit 8.159 de lei intr-o luna.

Pentru cazarea celorlalti deputati au fost cheltuite in martie circa 3.040 de lei pentru fiecare. Cei doi deputati sustin ca hotelurile si tarifele sunt alese, respectiv negociate de conducerea Camerei.

Cea mai mare suma pentru diurna necesara deplasarilor in tara a fost cheltuita pentru deputatii Ion Burnei (PSD), Sorin Buta (PDL) si Radu Vasilica (PSD), respectiv suma de 1.260 de lei pentru fiecare.

Andrei Gerea de la PNL si Sorin Pandele nu au inregistrat cheltuieli la acest capitol. Media sumelor cheltuite de deputatii argeseni pentru deplasarile in teritoriu este de 405 lei, Mircea Draghici inregistrând si la acest capitol cea mai mare valoare (1.321 de lei).

Fiecare deputat a vorbit la telefonul mobil in luna martie in valoare totala de 58 de lei, nedepasind astfel plafonul impus de conducerea Camerei Deputatilor.

{loadposition inside}

 

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3