NOR CURIER 930X122

    intrebare

    Tovarase Cristocea, unde e tabloul, unde e tabloul?

    Sunt unii angajaţi ai Muzeului Judeţean, dar şi ai Consiliului Judeţean, care au ajuns să se plângă pe la consilierii judeţeni că, în opinia lor, sunt daţi afară, ca urmare a aplicării Ordonanţei 63, fără însă să există o bază de criterii şi evaluare a performanţelor. Alţi angajaţi i-au transmis consilierului judeţean PNL Marius Postelnicescu că intenţionează să plece din cauza reducerii salariale.

    Şi dacă tot şi-au spus păsurile, unii dintre ei şi-au adus aminte şi de o dispariţie de tablouri, care este vizată de o anchetă fără rezolvare încă. „Angajaţii s-au plâns şi că nu există o inventariere a obiectelor de patrimoniu din partea Direcţiei Judeţene de Cultură, mai ales în Piteşti. Ei au reamintit cazul, spun ei, unei posibile sustrageri de tablori de la Muzeul de Artă din Piteşti. Din ce mi-au spus, acolo organele competente ar fi deschis o anchetă, iar ei sunt nemulţumiţi că după un an, nimic nu s-a întâmplat. Sincer, eu nu ştiu de acest caz, dar nu fac decât să transmit mai departe ceea ce mi-au spus aceşti angajaţi care cer să se verifice şi alte obiecte din tot judeţul”, a precizat Postelnicescu.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3