EcoMoto 930×122

    teo_trandafir

    “Tradatorii” lui Basescu

    Pitesti. 15 iunie. 2010.
    Pitesteanca Teo Trandafir, deputat PDL, si-a sfidat sefii de partid si implicit pe Traian Basescu, spunand astfel adio carieie politice alaturi de portocalii. Teo Trandafir si-a respectat cuvantul si a votat motiunea de cenzura „Opriti genocidul social!”, initiata de Alianta PSD + PC. Proaspatul deputat a votat cu bilele la vedere, apoi s-a bucurat.

    Teo Trandafir a declarat inca de luni seara ca va vota impotriva Guvernului Boc chiar daca gestul sau ii va aduce excluderea din partid. Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu spunea ca Teo Trandafir va pleca la PC. „Era destul de clar ce voi face. Dupa parerea mea povestea asta cu pensiile este strigatoare la cer”, a declarat Teo Trandafir. Intrebata daca nu se teme ca va fi data afara din partid asemeni lui Daniel Oajdea, Teo a raspuns: „Credeti ca asta este o primejdie?”.
    Din partea PDL, au votat pentru motiune: Mircia Giurgiu, Daniel Oajdea, Gheorghe Severin, Clemen Negrut si Teo Trandafir.
    Din partea UNPR, au votat pentru motiunea de cenzura Eugenia Barna, Ioan Munteanu, Tudor Ciuhodaru, Adrian Mocanu.
    Câtiva deputati ai minoritatilor au fost absenti: Varujan Pambuccian, Liana Dumitrescu, Gheorghe Firczac. De la PDL au lipsit Monica Iacob Ridzi si Valeriu Tabara. De asemenea, au lipsit pesedista Doina Burcau si fostul liberal Dan Ilie Morega. Tot pentru motiune a votat si fostul parlamentar PDL, Silviu Prigoana.
    sursa realitatea.net

    {loadposition inside}

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90