New Profesional Consult 930 x 122

basescu__mitingpitestiu303

Traian Basescu: Inregistrarea contestata nu este autentica. Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!

„Inregistrarea contestata contine elemente de editare computerizata, in sensul alterarii integritatii, nu este autentica si nici nu reprezinta o copie realizata cu acuratete a unei inregistrari autentice”, a declarat Traian Basescu miercuri seara, referindu-se la filmul in care el pare sa loveasca un copil, in timpul unui miting electoral desfasurat la Ploiesti, in 2004.
Declaratia lui Traian Basescu a fost facuta in aceeasi zi in care Institutul National de Expertize Criminalistice a anuntat ca a transmis Presedintiei rezultatul analizei casetei video. Avizul 181 de la Institutul National de Expertize Criminalistice are 18 pagini, iar Presedintele Traian Basescu a declarat ca il va folosi in procesul impotriva lui Dinu Patriciu.
„Se pare ca unii incearca sa castige alegerile prin realizarea unor falsuri si prin minciuna”, a mai spus Traian Basescu. „Dincolo de concluziile avizului, am si eu, cu permisiunea dumneavoastra, o concluzie: Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!”, a conchis seful statului.
Presedintele Traian Basescu l-a dat in judecata pe Dinu Patriciu, cerand instantei Judecatoriei sectorului 1-Sectia civila sa fie obligat la despagubiri de un leu. Primul termen in acest proces a fost fixat pentru 21 aprilie. Comunicat remis de PDL Arges

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90