930 x122 grota rece

    traian_igas

    Traian Igas, ministru la MAI

    După demisia lui Blaga, Mihai Capră, secretar de stat pe administraţie, Olimpiodor Antonescu, şeful Jandarmeriei, Petre Tobă, şeful Poliţiei, Dan Valentin Fătuloiu, secretar de stat şi şeful departamentului de ordine publică, Liviu Popa , şeful DGA, au prezentat, la rândul lor, demisiile scris din posturile lor din MAI.Traian Igas a fost numit ministru la Interne.

    Chestorul Dan Fătuloiu a ocupat, în trecut, funcţia de şef al Poliţiei Române şi şef al Poliţiei Capitalei. Fătuloiu a fost, din 1994 până în 1997,
    inspector şef la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, după care, din 1997 până în 2000, inspector şef la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş.
    Noul ministru al MAI a fost instalat Traian Igaş, un apropiat al faliei Basescu. Igas s-a născut la Sibiu, la 29 septembrie 1968, absolvent de Drept, este liderul grupului PDL din Senat. Senatorul s-a remarcat prin cele mai mari cheltuieli anul trecut pentru cabinetul său parlamentar, dar şi pentru iniţiativa de suspendare a lui Mircea Geoană de la preşedinţia Senatului. Constantin Traian Igaş, a cheltuit, în ultimele trei luni ale anului 2009, cele mai mari sume de bani pentru plata salariilor personalului de la biroul său senatorial.
    Poliţiştii cer demisia lui Băsescu şi Boc
    Reprezentanţii sindicatelor poliţiştilor le cer preşedintelui României şi primului ministru, principalii vinovaţi de criza din ţară, demisia de onoare, aşa cum şi-a dat-o şi ministrul de Interne, Vasile Blaga, care nu este vinovat de subfinanţarea sectorului, a declarat Marin Gruia, preşedinte al Federaţiei Sindicatelor Naţionale a Poliţiştilor şi Personalului Contractual, luni, în cadrul unei conferinţe de presă organizate de CNS Cartel ALFA.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90