Donaris 930 x 122

nico_tsd

TSD Arges si-a ascutit sabiile pentru campania electorala (video)

Voina. 18 octombrie 2009. TSD Arges.
In acest sfarsit de saptamana, la cabana Voina si la cabana Administratiei Apele Romane, s-au desfasurat lucrarile Taberei politice a T.S.D. Arges, tabara care, de obicei, era organizata la Nucsoara. A fost prima tabara din cele opt editii pe care T.S.D. Arges a reusit sa o organizeze prin autofinantare, fara niciun ajutor din partea seniorilor. Tinerii pesedisti din judet au inceput lucrarile cu…o ecologizare a zonei, iar apoi, dupa ce si-au revenit dupa urmarile conditiilor meteo nu tocmai favorabile, au intrat la…cursurile din sala de conferintei a cabanei Apelor. La deschiderea lucrarilor, vineri, au participat, alaturi de liderul T.S.D. Arges, Radu Vasilica, senatorul Serban Valeca, vicepresedintele CJ Arges si secretarul general al P.S.D. Arges Florin Tecau, dar si Nicoale Banicioiu, presedintele T.S.D. la nivel national si Victor Negrescu, presedintele coordonator PES Activists Romania, reprezentant al partidului Socialist din Romania. Tot vineri a avut loc si Consiliul Judetean al T.S.D. Arges.

tabara_2009_tsd08Dupa atata munca, a urmat si petrecerea, motiv pentru care, a doua zi, unii dintre tinerii social-democrati pareau destul de…obositi. Atmosfera a fost insa “sparta” de invitatii de la cea de a doua sesiune a pregatirii pentru campania electorala. Sambata, au partipat viceprimarul de la Campulung, Liviu Taroiu, fostul ministru secretar de stat la IMM-uri, Gheorghe Marin, vicepresedintele P.S.D. Arges Iustin Dejanu, fostul sef al Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Bogdan Pandelica si deputatul Mircea Draghici. Astazi, la Voina au ajuns si presedintele PSD Arges, Constatin Nicolescu, si vicepresedintele PSD Arges, Florea Costache, precum si deputatul Bogdan Niculescu Duvaz. Constatin Nicolescu le-a vorbit tinerilor despre strategia PSD Arges pentru campania electorala, iar Bogdan Niculescu Duvaz le-a vorbit despre actuala criza politica. Vezi ce mesaje le-au transmis liderii PSD tinerilor social-democrati si ce au avut cei din TSD de spus despre politica. Foto: Stefan Barlodeanu

tabara_2009_tsd01 tsd1




 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90