New Profesional Consult 930 x 122

tsd_ecologizare_ep

TSD Pitesti a iesit la ecologizare

Sâmbătă, TSD Piteşti a organizat acţiuni de ecologizare în parcul Făget din cartierul Trivale şi în Padurea Trivale.

La acţiune au participat aproximativ 180 persoane, inclusiv elevi de la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” însoţiţi de profesori. Printre voluntari s-au numărat şi şefii administraţiei piteştene, Tudor Pendiuc şi vicele Cornel Ionică.

Participanţii au primit mănuşi şi saci pentru adunarea gunoaielor, reuşind să colecteze 200 saci de gunoi, tinerii beneficiind chiar şi de sprijinul cetăţenilor care locuiesc în împrejurimile parcurilor vizate. Cum după muncă vine şi răsplata, acţiunea s-a încheiat cu un picnic al participanţilor la acţiunea de ecologizare. „Trebuie să avem grijă de oraşul nostru, este locul în care trăim zilnic. Trebuie să facem din aceste acţiuni de ecologizare o obişnuinţă. Nu suntem la prima încercare şi în mod sigur nici la ultima. Este important să le dam oamenilor un exemplu şi, astfel, să îi încurajăm să ni se alăture. Sunt bucuros să constat că piteştenii nu sunt indiferenţi şi ni s-au alăturat „, Mihai Oprescu, preşedintele TSD Piteşti.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90