930 x122 grota rece

dumitru tudosoiu

Tudosoiu: Avem obligația ca Legile Educației să fie cât mai bune posibil!

Comunicat de presă – PSD Argeș

Citiți și: Gentea primește susținere totală pentru un nou mandat de primar al Piteștiului

Dumitru Tudosoiu: Avem obligația ca Legile Educației să fie cât mai bune posibil!

Dumitru Tudosoiu, inspector școlar general al județului Argeș, declară că echipele specializate ale Coaliției de guvernare lucrează intens la noile Legi ale Educației care trebuie să fie cât mai bune posibil.

Citiți și: Exclusiv. ,,Nava-amiral” – Colegiul „Brătianu”, gazda unui eveniment de elită

Tudosoiu, care este și consilier local al municipiului Pitești și vicepreședinte PSD Argeș, afirmă că au loc discuții, întâlniri, analize permanente.

„Este un proces menit să asigure cea mai bună formulă posibilă pentru ca proiectele să aibă o susținere politică majoră, să răspundă interesului copiilor, dar și să ofere soluții reale și temeinice pentru viitor.

PSD pledează pentru analiză și dezbatere temeinice pentru a nu mai exista riscul amputărilor și modificărilor ulterioare repetate, așa cum a fost până acum cu legea în vigoare care a suferit peste 100 de modificări.

PSD are câteva obiective esențiale, strategice, de mare importanță pentru copii și părinți în privința proiectelor Legilor Educației;

Acces neîngrădit la educație pentru toți copiii;

Combaterea abandonului școlar;

Importanța pregătirii viitoarei forțe de muncă, respectiv calificarea în funcție de cerințele pieței muncii

Dezvoltarea after-school-ului pentru sprijinirea părinților care muncesc.

Avem obligația ca aceste proiecte să fie cât mai bune posibil. Este suficient timp!

Termenul maxim ce derivă din PNRR pentru îndeplinirea acestui jalon privind Legile Educației este martie 2024.”, transmite Dumitru Tudosoiu.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90