930×122 CAPRA 5

iani_popa

TVR canta osanale lui Boc, pe bani publici!

După ce democrat-liberalii au început să acuze, la unison, folosind un discurs aproape identic, că mogulii şi politicienii din Opoziţie şi-au dat mâna pentru a critica Puterea şi pentru a manipula opinia publică, preşedintele PNL Argeş, Ion Popa, atrage atenţia că, în timp ce televiziunile private de ştiri critică Puterea, miniştrii PDL şi preşedintele Băsescu îşi fac imagine la TVR, postul public finanţat din buzunarele românilor.

Ultima obsesie a politicienilor de la Putere este să acuze Opoziţia că vrea să-l suspende pe preşedintele Băsescu. De fapt, guvernarea Băsescu-Boc-Udrea încearcă să le dea românilor circ, fiindcă i-au distrus pe românii care fabrică pâine. Aceşti oameni nu mai merită luaţi în seamă. Au demonstrat incapacitate de guvernare, rea-voinţă şi duc un război împotriva românilor, nefăcând altceva decât să-i învrăjbească şi să-i aducă la sapă de lemn.
Tot actuala putere vorbeşte despre resursele pe care vor să le acceseze mogulii, dar uită să vorbească despre resursele pe care le accesează, zilnic, clienţii politici ai Elenei Udrea şi ai lui Adriean Videanu. Actuala putere vorbeşte despre o campanie dusă de moguli şi Opoziţie împotriva lui Traian Băsescu, dar uită să vorbească despre campania dusă de postul public de televiziune care, în ultima vreme, ridică osanale şi laude actualului guvern şi partid aflat la putere, pe banii plătiţi de români. De fapt, actuala putere nu mai are căderea să vorbească despre nimic. Tot ceea ce poate face este să plece şi să lase, astfel, României şansa de a se redresa din punct de vedere economic”, a afirmat Ion Popa.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90