Donaris 930 x 122

iani

UDMR este ultimul partid care a avut incredere in PDL

Săptămâna următoare ar putea aduce ruperea majorităţii care guvernează România, UDMR urmând să decidă dacă iese sau nu de la guvernare, după ce asumarea Legii Educaţiei a fost delcarată neconstituţională.

În această lege, un articol prevederea studierea în limba maghiară, în zonele cu cetăţeni majoritari ai acestei etnii, a Georgrafiei şi Istoriei României. Liderul PNL Argeş, Ion Popa, a comentat în legătură cu declaraţiile lui Marko Bela privind posibilitatea ieşirii formaţiunii sale din coaliţia guvernamentală, arătând că UDMR este ultima formaţiune politică din România care a avut încredere în democrat-liberali. „Poate că UDMR ar trebui să îşi evalueze parteneriatul cu colegii de Coaliţie şi să tragă concluziile în consecinţă. Liderii aceastei formaţiuni politice au, cu siguranţă, maturitatea necesară pentru a face o evaluare corectă şi de a aprecia, de exemplu, diferenţa dintre colaborarea
pe care au avut-o cu Partidul Naţional Liberal pe parcursul a patru ani de guvernare şi colaborarea pe care o au cu PD astăzi” a precizat liderul liberalilor argeşeni.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90