EcoMoto 930×122

    Udrea a dus ambasadorii la Sibiu pe Transfagarasan

    elena-udrea-cal

    Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a organizat, în acest sfârşit de săptămână, o excursie în Transilvania pentru aproape ambasadorii străini în România, în programul strategiei de promovare a brandului turistic. Traseul ales pentru a ajunge la destinaţie a inclus şi Transfăgărăşanul.

    „[…] Departe de tumultul de la Bucureşti, m-am întâlnit la Sibiu cu aproape 40 de ambasadori străini în România. Aceştia au pornit într-o excursie organizată de MDRT ca parte a strategiei de promovare a brandului turistic. Pentru ambasadori, o călătorie iniţiatică într-una dintre cele mai frumoase ţări din Europa”, scrie Elena Udrea, într-o nouă postare pe blogul său, sâmbătă.
    Potrivit ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, toţi cei care au mers pe Transfăgărăşan i-au spus că acesta poate să devină una dintre cele mai cunoscute şosele transalpine din Europa. „Cineva îmi spunea chiar că în Turul Franţei nu vezi asemenea peisaje precum cele oferite de Transfăgărăşan”, spune Udrea.
    Ministrul precizează că ambasadorii au mers sâmbătă de dimineaţă la muzeul Astra din Sibiu. „Şi-apoi au pornit către Alba Iulia, pentru ca apoi să se întoarcă la Sighişoara. Mâine, Râşnov şi Braşov”, mai scrie Elena Udrea.

    Sursa: realitatea.net

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3