NOR CURIER 930X122

PC.TINERI

Un argesean contra unui europarlamentar ungur

Un argesean cere ca un europarlamentar ungur sa fie declarat persona non-grata in Romania. Este vorba de unul dintre cei mai importanti lideri din momentul de fata din cadrul conducerii Partidului Conservator la nivel national.

Argeseanul Bogdan Diaconu (de fel din Curtea de Arges), vicepresedinte la nivel national al Partidului Conservator, a solicitat autoritatilor romane sa-l declare pe europarlamentarul ungur Szegedi Csanad (Jobbik) persona non-grata ca urmare a faptului ca acesta i-a instigat pe secui sa iasa in strada pentru a obtine autonomia.

„Instigarea la iesirea in strada a secuilor pentru autonomie, venita din partea eurodeputatului maghiar Szegedi Csanad, creeaza un precedent periculos. (…) Cerem autoritatilor romane sa nu mai asiste pasive la incitarile la dezmembrarea Romaniei si sa-l declare pe europarlamentarul Szegedi Csanad persona non-grata in Romania”, a scris Diaconu pe site-ul personal.

Diaconu sustine ca deschiderea de filiale Jobbik in Romania cu scopul sustinerii autonomiei unei parti din Transilvania reprezinta „un afront deschis” la adresa Constitutiei tarii noastre si a statului roman. In consecinta, conservatorii solicita ca activitatea Jobbik pe teritoriul Romaniei sa fie interzisa.

Bogdan Diaconu nu este singurul argesean din conducerea nationala a Partidului Conservator. Chiar si presedintele Partidului Conservator la nivel national este argesean, mai precis din Pitesti. Este vorba de Daniel Constantin, un tanar care a preluat de curand conducerea partidului de la fostul senator Daniela Popa.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3