New Profesional Consult 930 x 122

    dandanache

    Un candidat parasutat de la Bucuresti pentru USL la Senat in Pitesti

    Crin Antonescu a decis astazi candidatul USL pentru colegiul de Senat din Piteşti: un veritabil necunoscut, în persoana lui Ionuţ Elie Zisu. Liberal la origini, s-ar părea din Constanţa.

    Pe site-ul ANPC, nu figurează nicăieri în afara funcţiei, nu se ştie ce avere are sau dacă mai lucrează pe undeva. Ionuţ Elie Zisu este director la Direcţia Generală Metale Preţioase, Pietre Preţioase şi Proces Kimberley. Singura referire: numele său este legat de un scandal de corupţie din 2007, pentru preluarea terenului „Dracula Park” de la RAAPPS. Presa centrală menţiona un acord de principiu dat de Consiliul de conducere al RAAPPS privind transferul terenului de la Ferma Vlăsiei Snagov (fostul amplasament al Dracula Park) către „Dacia Companie de Investiţii” SRL. Compania Dacia este fosta societate GFS LIGHT SERVICES, şi-ar fi schimbat denumirea în luna aprilie 2006. Reprezentantul companiei cipriote – „Aglaos”, şi administratorul companiei Dacia era Monica Zisu, soţia lui Ionuţ Elie Zisu, unul dintre administratorii principali ai afacerilor lui Răzvan Petrovici, sponsor important in 2000 si pt PD si pentru PNL.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90