NOR CURIER 930X122

anastase_roberta

Un fel de Pristanda feminin

Situaţiunea face ca doi ploieşteni să repete manevrele lui Pristanda cu steagurile în numărătoarea voturilor de la Legea Pensiilor. Proba este dată de camerele care înregistrează dezbaterile. Dar Roberta mai uzează şi de altă manevră, cu toate că există votul electronic, nu ştiu cum se face că s-a votat cu mâna ridicată.

Un minim de onoare ar fi făcut ca la solicitarea opoziţiei să se repete votul în condiţiile legale. PDL şi ejusdem farinae refuză şi domnişoara Anastase aruncă o bombă: PSD a şantajat PDL ca să nu participe la vot. Ce uită acest jandarm al Parlamentului este că acolo este chiar locul negocierilor, deci ar fi întemeiată orice negociere. Se dă ca dovadă un e-mail!? Care nici nu mai este distribuit. Astfel de manevre se adresează fraierilor. Aceasta este răspunsul la întrebarea de ce s-a manipulat votul? Şi există jurnaliste penibile la Evenimentul zilei să participe la această manevră proastă!

Pe de altă parte domnul preşedinte al României cere în Parlament românilor şi partidelor politice solidaritate în faţa situaţiei economice dificile. Se adresează însă doar puterii majoritare azi, opoziţia lipsind.

Cam târziu domnule preşedinte! Aţi ratat toate momentele posibile, aţi dezbinat cât aţi putut! Lipsa dialogului dintre forţele politice, răţoiala la români., inclusiv punerea la punct cu pumnul a electoratului nu vă mai recomandă în rolul de mediator şi factor de solidarizare.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90