Donaris 930 x 122

    radu_vasilica03

    Un guvern fara legitimitate care ar trebui sa plece

    Deputatul P.S.D. de Ştefăneşti, Radu Vasilică considera ca, dupa votul motiunii, desi guvernul a reusit sa reziste, nu mai are legitimitate politica. Vasilica este de parere ca, desi a pierdut, opozitia a castigat moral aceast batalie.

    “Politic, le-a trecut glonţul pe la ureche. Este un guvern foarte şubred. Nu prea mai are nici măcar o majoritate în Parlament. Cred că guvernarea a primit o lovitură foarte puternică, pentru că s-a demonstrat ca are o letimitate foarte redusă, chiar dacă nu a picat. Asta este însă regula democraţiei. Cred că au votat şi de la U.D.M.R., având în vedere că au lipsit şi de la noi şi de la liberali câte un deputat. Vreau să remarc curajul celor care au votat pentru moţiune, inclusiv al lui Teo şi Prigoană. Vom apela la o nouă moţiune de cenzură. Social, românii se vor alege cu pensii şi salarii tăiate. Asta se va întâmpla”, a afirmat Vasilica.{loadposition inside}

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3