Donaris 930 x 122

    bostinaru_victor

    Un guvern remaniat care nu lasa loc de sperante

    Eurodeputatul Victor Boştinaru, prezent la Ziua Fiiilor Argeşului şi Muscelului de la Goleşti, a criticat vehement noul val de miniştri care au fost instalaţi în urma remanierii. Boştinaru consideră că întreaga remaniere a fost doar o maneră politică prin care PDL a încercat să dezamorseze deriva în care se află, mediatic şi electoral, partidul. „Ţara este de fapt în derivă.

    Ciudăţenia acestei remanieri este faptul că într-un guvern de pseudo-coaliţie, singurii remaniabili sunt pedeleştii. Şase dintre ei, cred că jumătate din cabinetul PDL al lui Boc. Adică, cei mai slabi din tot guvernul României au fost tot pedeliştii, dacă jumătate dintre ei a fost necesar să fie daţi afară. Şi iată ce ministere au fost remaniate: Economia, Finanţele şi Transporturile- ministerele care ar trebui să fie motoarele în vreme de criză, care să fie acel mecanism de antrenare prin care să fie absorbiţi banii europeni. Tehnic, remanierea era corectă, pentru că oricum acest guvern este un eşec de la A la Z. Dar remanierea, aşa cum s-a produs, nu remediază problemele de fond, nu creează nici măcar iluzia că le-ar putea rezolva. Ba, aş putea spune că, profesional şi politic, cei numiţi sunt chiar cu mult mai slabi decât cei care au plecat. Şi atunci, este doar un act de imagine, o încercare disperată de a stopa deriva PDL, dar deriva PDL este de fapt deriva României. Niciun fel de speranţă pentru România. Aceasta este tragedia. Cei care au venit nu îmi creează nici mie, eurodeputatul care se uită cu disperare dacă mai atragem fonduri europene, nici măcar iluzia că am putea absorbi cu 0,1% mai mult decât fostul guvern”, a declarat europarlamentarul PSE.

     

     

     

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3