NOR CURIER 930X122

parlamentari

Un parlamentar argeşean spune că s-a încercat cumpărarea lui! „Nu sunt de vânzare!”

PSD în special, dar şi alte partide de la putere îşi „completează” efectivele prin racolarea unor aleşi de la formațiuni politice din opoziţie. Un parlamentar argeşean al opoziţiei susţine că s-a încercat şi racolarea sa, dar că a refuzat.

Este vorba de deputatul Mihai Deaconu, preşedintele interimar al PP-DD Argeş.

DEACONU_MIHAI_PPDD„Am fost abordat de reprezentanţi ai partidelor din arcul guvernamental, mai puţin de la PNL. Dar le-am spus că nu sunt de vânzare! Nu plec din PP-DD. Nu mă las ameţit de promisiuni cum că nu ştiu ce contract voi primi sau nu ştiu ce funcţie! Nici nu mi-a trecut prin cap să fac aşa ceva vreodată! Mă simt foarte bine în PP-DD, mai ales că am construit o echipă puternică. Sunt convins că în perioada următoare se vor auzi lucruri bune despre PP-DD Argeş”, spune Mihai Deaconu.

Colegul său de la Senat, Iulian Cristache, a schimbat, însă, taberele, plecând de la PP-DD la UNPR. Se pare că acestuia i-a fost promisă funcţia de preşedinte al filialei argeşene a UNPR.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90