930×122 CAPRA 5

basescu_isteric

Un parlamentar de Argeș îi bate obrazul lui Băsescu!

Traian Băsescu a decis ca președintele Senatului, liberalul Crin Antonescu, să fie exclus din protocolul Palatului Cotroceni.

Băsescu a hotărât ca atare după ce Antonescu a părăsit sala înainte ca el să-și înceapă discursul de la învestirea Ramonei Mănescu în funcția de ministru al Transporturilor. Prima consecință a deciziei a fost neinvitarea lui Crin Antonescu la ceremonia de învestire în funcția de ministru al Economiei a deputatului PNL de Pitești Andrei Gerea. După cum v-am informat, această hotărâre l-a afectat și pe senatorul liberal de Argeș Ion Popa, care este și liderul filialei județene a PNL. Popa urma să-l însoțească pe Antonescu la ceremonia respectivă, dar nu a mai ajuns la Palatul Cotroceni din cauza deciziei pe care a luat-o președintele țării.

ION_POPA_2013Într-o declarație pentru ePitesti, senatorul consideră că Traian Băsescu a dovedit lipsă de eleganță. „Nu sunt familiarizat cu protocolul de la Palatul Cotroceni. Eu pot discuta de gestul ăsta numai dintr-o perspectivă, să-i spunem, bărbătească. Domnul Băsescu a învestit zeci și sute de miniștri. Chiar dânsul a fost un ministru învestit, și nu o dată. Pentru Andrei Gerea era un moment important. Am vrut să-l însoțesc. Am făcut toate demersurile. Mergeam în calitatea mea oficială de senator, împreună cu președintele Crin Antonescu. Dar am fost informat că domnul Băsescu nu ne mai primește. Repet, dintr-o perspectivă bărbătească, gestul este o lipsă de eleganță”, spune Ion Popa, senator de Curtea de Argeș și Câmpulung și președinte al filialei județene a PNL.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3