Donaris 930 x 122

    ppdd.mioveni

    Un partid, două conferinţe de presă!

    Lupta pentru preşedinţia PP-DD Argeş se ascute pe măsură ce alegerile interne se apropie (undeva în luna iulie). Taberele par să se fi conturat deja, aşa că s-a ajuns la situaţia ca fiecare dintre acestea să organizeze propria sa conferinţă de presă!

    Astfel, astăzi, de la ora 13, este programată la sediul PP-DD din zona „Fraţii Goleşti” din Pitești o conferinţă de presă ce va fi susţinută de Marian Fulga, fost preşedinte al organizaţiei şi actual prim-vicepreşedinte al PP-DD Argeş, de consilierul judeţean Nicuşor Diaconescu şi de primarul din Mărăcineni, Nicolae Dascălu. Fulga şi-a anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat de preşedinte după ce a fost demis din funcţie la scurt timp după alegerile parlamentare, deşi organizaţia a avut rezultate bune.

    Mâine, de la aceeaşi oră şi în acelaşi sediu, este programată o altă conferinţă de presă a PP-DD Argeş! La aceasta vor participa deputatul Mihai Deaconu (şi el înscris în cursa pentru şefia organizaţiei judeţene), consilierul judeţean şi vicepreşedinte al PP-DD Argeş Vasile Mihăilescu şi vicepreşedintele Cristian Toma.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3