NOR CURIER 930X122

gingaras

Uneperistii vor functii in Arges

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), filiala Arges, incepe sa emita pretentii la functii de conducere din cadrul institutiilor deconcentrate din judet. Liderul filialei, presedintele executiv Georgiu Gingaras – fost ministru al Tineretului si Sporturilor in perioada guvernarii PSD din 2001-2004) – ne-a declarat ca vor exista cat de curand negocieri in acest sens. Uneperistii vizeaza si cateva institutii specifice.

Georgiu Gingaras a recunoscut ca exista intentia ca UNPR sa solicite functii de conducere in institutiile publice din tara, dar numai dupa ce la nivel national va fi semnat un protocol de colaborare cu PDL pentru sustinerea Guvernului in Parlament (prin parlamentarii independenti care au format UNPR).

Ulterior, va fi semnat si un protocol de colaborare la nivel judetean, moment in care se va trece la negocierea functiilor.

„Este adevarat, vizam functii de conducere in institutiile publice. Pana acum au fost doar discutii in acest sens, asteptam ca ele sa se concretizeze printr-un protocol. Pot spune ca vizam cu prioritate functii in institutiile care in guvernarea PSD – PDL de acum un an si ceva au fost conduse de social-democrati. Sunt posturi unde noi avem oameni bine pregatiti care vor face fata”, ne-a declarat Gingaras.

Printre institutiile vizate de oamenii lui Gingaras se numara Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca, Directia Sanitar-Veterinara, Casa de Pensii, Agentia de Prestatii Sociale. UNPR este condus la nivel national de doi argeseni, respectiv parlamentarii Marian Sarbu si Cristian Diaconescu.

Amandoi au parasit de curand PSD pentru a se alatura formatiunii politice infiintate de ministrul Apararii, parlamentarul independent Gabriel Oprea.

{loadposition inside}

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90