EcoMoto 930×122

unpr

UNPR, lansat oficial in Arges

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) s-a lansat marti, 4 mai, oficial in judetul Arges in cadrul unei conferinte de presa in care a fost prezentata si conducerea interimara a filialei. Lansarea din Arges vine la scurt timp dupa ce, pe 1 mai, UNPR a fost „aruncat” in lupta de pe scena politica romaneasca printr-un Congres Extraordinar la Bucuresti.

Vasile Nitu, fost prefect al judetului Arges, a fost desemnat sa ocupe functia de presedinte interimar al organizatiei judetene. De asemenea, fostul pesedist Georgiu Gingaras (fost ministru al Tineretului si Sporturilor) a fost numit chiar pe 4 mai presedinte executiv al filialei.

Gingaras va avea functie si la nivel central, tot ieri fiind numit secretar executiv al formatiunii politice condusa de argeseanul Marian Sarbu. Din conducerea judeteana a partidului mai fac parte si alte figuri publice cunoscute.

Este vorba de fostii ofiteri de Armata Viorel Livezeanu (fost sef al al Biroului de Informare Recrutare Arges) si Niculae Jianu (aflat multi ani la conducerea Oficiului Judetean pentru Mobilizarea Economiei), de fostul consilier al Primariei Pitesti Theodor Caramizaru, precum si de fostul sef al Directiei Sanitar Veterinare Arges, Ion Falca. Acesta din urma si-a dat demisia din PSD in urma cu o saptamana, la scurt timp dupa Gingaras.

In septembrie vor avea loc alegeri pentru desemnarea conducerii filialei. 9 argeseni fac parte din Consiliul National al UNPR. Georgiu Gingaras a precizat ca UNPR se va axa in primul rand pe probleme de ordin social (dialogul cu sindicatele va fi foarte important), precum si pe promovarea unui nationalism „pozitiv”.

{loadposition inside}

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90