930×122 CAPRA 5

    dosare_usl

    USL a depus candidaturile. Zisu nu stie colegiul unde a fost parasutat

    La ora 10, toti candidatii USL Arges pentru parlamentare, cu exceptia lui Daniel Constantin, care a fost prezent la o sedinta de guvern in calitatea sa de ministru al Agriculturii, si-au depus candidaturile la Biroul Electoral de Circumscriptie Arges. Ei au fost insotiti de presedintele Constantin Nicolescu si primarul Tudor Pendiuc.  

    La depunerea candidaturilor a fost si ultimul candidat desemnat al USL Arges, Ionut Elie Zisu. El a afirmat  ca se va „sacrifica” pentru pitesteni daca va ajunge senator. Mai degraba, am spune noi, Zisu este deja sacrificat pe colegiul cu Mircea Andrei, in ciuda faptuli ca, in aceasta batalie pentru Senat, avem de-a face cu doi parasutati, bogati ce-i drept, din etalonul secund al partidelor lor: Zisu vs Andrei.  Argeşul a fost o opţiune pentru candidatură la care m-am gândit mai demult. Eu sunt mai degrabă tehnician, mă pricep la industrie, provin din acest domeniu. Argeşul este un important pol industrial. Nu îmi este necunoscut, am trecut de multe ori prin judeţ. Acum trei luni am trecut ultima dată prin Piteşti. Pot asigura însă piteştenii şi locuitorii comunelor unde candidez că mă voi sacrifica pentru ei, că voi veni în fiecare zi în colegiu. Faptul că am fost desemnat pe ultima sută de metri candidat aici nu înseamnă că nu mă interesează acest colegiu.
    Cel supranumit Regele Diamentelor, luat prin surprindere si de nominalizare si de vizita in Pitesti, a dat in balbaieli si …nu a putut enumera nici cateva strazi din Pitesti, dar nici comunele din colegiul unde candideaza:  Piteşti, Albota… Băbana (ajutat de Gerea). Nu îi cunosc pe toţi primarii din colegiu. Îi voi cunoaşte, am destul timp. Lui Zisu i-a luat apărarea Iani Popa, care a spus că „pentru un candidat, important nu este să cunoască străzile şi comunele, ci să le bată cu piciorul după ce iese parlamentar. Nu să ajungă parlamentar şi apoi să uite să mai treacă prin judeţ, aşa cum au făcut alţii„, aluzie la fostul senator PDL Mircea Cinteză.

    zisu

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90